Találkozás Thailföldön

Találkozás Thailföldön

Wat Pho látogatása

2015. október 24. - Baba76

Folytattuk hajó utunkat, míg megérkeztünk a Wat Pho-hoz. Sok szép épület és sok Buddha szobor. Gyönyörű kidolgozások és díszek. A templom fő része és ettől egyedülálló, hogy itt található a lenagyobb fekvő Buddha. 43 méter hosszú és 15 méter magas, a talpa gyöngyház berakású és abból van kirakva az összes létező Buddha alak.

fekvo_budha.jpg

A templom körbe járása után elmentünk az egyik leglátogatottabb helyre a Khao San road-ra. Attila emlékei szerint itt forgatták a Part című film kezdő jeleneteit. Változatlan látvány és tömeg fogadott minket. Egy kis ital elfogyasztása után hazafelé vettük a tuktukot és eltettük magunkat másnapra.

24.-én reggel meglátogattuk a híres hétvégi piacot. A budapesti sárkány elbújhat mögötte. :) Aztán a nap hátralévő részében megint elmentünk hajókázni és a megszokott helyünkön vacsoráztunk. És megállapítottuk, hogy milyen jó lesz már tovább menni hétfőn. Szép hely, jó hely, de az ember tényleg sokkot kap! :)

Holnap Ajuttaya busszal. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thailandhatizsakkal.blog.hu/api/trackback/id/tr38018137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása